Vacature

Vrijwilligers gezocht
Vrijwilligers zijn een uitstervend ras, zeggen wij weleens grappend. Maar eigenlijk geeft deze grap heel goed aan wat er de laatste jaren speelt. Steeds minder mensen willen zich vrijwillig inzetten voor een stichting of vereniging. Te druk, geen tijd, zijn veel gehoorde termen. 

Het tekort aan vrijwilligers tijdens de vakantieweek is een serieuze bedreiging voor de vakantieweek in de nabije toekomst. Draag je de jeugd een warm hart toe (misschien omdat je zelf vroeger ook aan de vakantieweek hebt meegedaan en nu jouw kinderen er plezier aan beleven) of vind je het leuk je meer in te zetten voor de jeugd? 

Aarzel niet en neem contact met ons op. Jong of oud? Iedereen is welkom! Hieronder onze vacature (uiteraard allen vrijwilligerswerk).

Vakantieweek
We zijn op zoek naar vrijwilligers die tijdens de vakantieweek willen meehelpen. Ook hiervoor geldt dat ervaring niet vereist is, maar een flinke dosis humor wel. Kun je niet de gehele week meehelpen , maar ben je wel enkele dagdelen of dagen beschikbaar. Ook dan kunnen we je hulp heel goed gebruiken! Dingen die je tijdens de vakantieweek kunt doen: kinderen begeleiden bij activiteiten, sporten, spelltjes en knutselen. Wat je doet, wanneer en hoelang is geheel in overleg. Voor vrijwilligers tijdens de vakantieweek zijn meerdere plaatsen vacant. 

Bent je geïnteresseerd? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Besluit je mee te gaan helpen, dan wordt wat je gaat doen, wanneer en hoelang altijd in overleg vastgesteld.