Bandito 7 – 12 Jaar

Welkom in Bandito!
Bandito bevindt zich aan de rechterkant van de parkeerplaats van Sportpark ‘De Laguiten’. Deze stadis speciaal voor de kinderen van 7 t/m 12 jaar.Wat kun je allemaal beleven in Bandito?

Natuurlijk moeten er eerst hutten worden gebouwd. Daar starten we maandag meteen mee. Dusvergeet je hamer, zaag, spijkers, etc., etc. niet! Natuurlijk is er ook dit jaar weer een bank, eenbouwmarkt en een palletveiling.Hoe gaat het bouwen van de hutten in zijn werk:Voor de meeste materialen zal worden gezorgd zoals pallets, planken en spijkers. Hiermee kun je jouw hut bouwen. Uiteraard mag je van thuis ook oude gordijnen, kussens, posters etc. meenemenom je hut nog mooier te maken.

Namens de organisatie vragen u gaarne de versieringen vrijdag weer mee naar huis nemen a.u.b.
Natuurlijk is er nog veel meer te beleven dan alleen hutten bouwen. Je kunt meedoen metverschillende activiteiten. Iedere dag kun je deelnemen aan andere spelletjes om Breekijzers teverdienen (een Breekijzer is de geldeenheid van het Bandito). Je kunt ook springen op eenspectaculair luchtkussen. Verder kun je meedoen met toneel, zang en dans. Kortom, genoeg te doen!

Reacties zijn gesloten.